Tim Cook spune că iPhone X nu este un telefon scump – Hacker
joi, Sep 21st, 2017

Tim Cook spune că iPhone X nu este un telefon scump

Discuţiile despre iPhone X în mediul online nu sunt concentrate atât de mult pe funcţiile telefonului sau noul design cu „breton”, cât sunt strâns legate de preţul pe care Apple îl cere la raft: 1.000 de dolari. Se pare însă că pentru Tim Cook, CEO-ul companiei; acest preţ este nu doar complet justificat, însă i se pare că este destul de mic, având în  vedere ce oferă şi faptul că poate fi achiziţionat la un preţ mai mic în anumite condiţii.

Cook a oferit un interviu pentru emisiunea Good Morning America, unde a dezvăluit părerea lui despre preţul noului iPhone X. Acesta a declarat că pentru tehnologia oferită, acest preţ este chiar mic. Mulţi dintre viitorii posesori de iPhone X nu vor plăti preţul integral pentru telefon, întrucât mulţi vor vinde sau vor folosi telefoanele pe care le au acum în programe buy-back, în timp ce operatorii vor subvenţiona costul şi vor oferi alte tipuri de discount-uri odată ce telefonul ajunge în magazine.

Nu în ultimul rând, Cook menţionează faptul că iPhone X va fi un telefon pe care utilizatorii îl vor folosi pentru multă vreme de acum înainte, deci acesta este echipat cu hardware destul de puternic care să ofere posibilitatea de a îndeplini sarcini din ce în ce mai complexe.

Este greu de crezut însă că reducerile, discount-urile preferenţiale, programele de buyback şi subvenţionările de la operatori vor duce la un preţ cu mult mai mic decât cel pe care Apple îl cere în magazinele sale.

Sursa: ABC News,via The Verge www.go4it.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved