Ţara în care femeile nu mai au voie să facă transmisiuni live pe internet dacă sunt îmbrăcate provocator sau cu haine în culoarea pielii – Hacker
joi, Feb 7th, 2019

Ţara în care femeile nu mai au voie să facă transmisiuni live pe internet dacă sunt îmbrăcate provocator sau cu haine în culoarea pielii

Autorităţile din provincia chineză Hubei au publicat un nou set de reguli pentru cei care fac livestreaming pe internet, transmite publicaţia Global Times.

Măsurile vizează în special femeile care fac transmisiuni live pe internet. Acestea nu mai au voie să poarte haine provocatoare (inclusiv lenjerie intimă sau costume sexy), decolteuri adânci, haine transparente sau în culoarea pielii.

Mai mult, pentru a putea face transmisiuni live online, minorii trebuie să ofere datele de identitate ale părinţilor sau tutorilor şi să semneze o cerere.

Cei care încalcă regulile îşi pierd conturile de pe platformele de streaming sau riscă să plătească amenzi. În unele cazuri mai grave, cei găsiţi vinovaţi poţi ajunge după gratii.

Măsuri similare au fost anunţate şi în trecut. În 2016, China le-a interzis femeilor să facă livestreaming în timp ce mănâncă banane „într-un mod erotic”. Sunt interzise, conform acelor reguli, şi clipurile video sau transmisiunile în care femeile poartă doar ciorapi şi lenjerie intimă sau doar bretele.

sursa www.mediafax.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved