Primul ceas cu display pliabil din lume? Proiectul superb propus de IBM – Hacker
mar, Iul 16th, 2019

Primul ceas cu display pliabil din lume? Proiectul superb propus de IBM

Galaxy Fold și Huawei Mate X sunt două device-uri care se află pe buzele multora în acest an. Era probabil momentul să apară un ceas pliabil care arată spectaculos.

Este vorba despre un brevet înregistrat de către cei de la IBM, care lucrează la un gadget absolut impresionant. Potrivit americanilor de la DigitalTrends, IBM vrea să dezvolte un ceas cu display pliabil, care se transformă într-o mini tabletă la încheietura utilizatorului.

Brevetul nu explică exact modul în care acest device ar urma să funcționeze, însă ce este clar e că nu vom vedea un display cu ramă, ceea ce îl face să fie extrem de interesant.

Mai mult, din desenul prezentat în brevet, display-ul va avea capacitatea de a-și extinde de până la 8 ori dimensiunea.

Din păcate, nu este clar dacă acest proiect va vedea vreodată lumina zilei. Asta deoarece IBM a înregistrat numai în anul 2018 peste 9000 de brevete, fără să își ducă mai departe ideile. Cel puțin deocamdată.

sursa www.yoda.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved