Patru persoane au fost arestate fiind suspectate că au difuzat înainte de lansarea oficială, un episod din „Game of Thrones” – Hacker
mie, Aug 16th, 2017

Patru persoane au fost arestate fiind suspectate că au difuzat înainte de lansarea oficială, un episod din „Game of Thrones”

Poliţia din India arestat patru persoane suspectate că au difuzat înainte de lansarea oficială la nivel global, un episod din popularul serial fantasy „Game of Thrones”, bazat pe romanele scriitorului american George R. R. Martin, potrivit BBC.

Poliţia din India arestat patru persoane suspectate că au difuzat un episod nelansat din popularul serial fantasy Game of Thrones.

Trei dintre persoanele acuzate sunt angajaţi ai companiei Prime Focus Technology, în timp ce una este fost angajat.

Prime Focus, o companie cu sediul în Mumbai, ce stochează şi procesează serialul HBO pentru site-ul de streaming online din India, Hotstar, au depus o plângere la poliţie. Serialul fantasy este deja cel mai piratat serial din istoria televiziunii.

Episodul 4 al celui de-al 7-lea sezon a apărut ilegal online pe 4 august, cu câteva zile înainte de lansarea sa oficială la nivel global.

Serialul produs de HBO a fost piratat de mai multe ori de-a lungul anilor. Cel mai recent, un grup de piraţi informatici au declarat că au furat 1,5TB de date, care ar include episoadele „Ballers”, „Room 104” şi scenarii din episoadele „Game of Thrones”. Luni, aceştia au difuzat online o parte din materialele nelansate.

Arestările de luni au legătură cu episodul care a fost difuzat ilegal, nu cu cele mai recente acţiuni ale piraţilor informatici.

Cele patru persoane au fost acuzate penal şi vor fi reţinute până pe 21 august, conform autorităţilor din India.

„Game of Thrones” este seria cea mai longevivă, produsă şi difuzată de HBO. Al şaselea sezon a avut o medie de 25 de milioane de telespectatori, ceea ce l-a făcut cel mai vizionat serial difuzat de către postul tv.

sursa: www.zf.ro foto WallpaperSafari

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved