Patru aplicații pe care trebuie să le ștergi imediat din iPhone, dacă telefonul se descarcă repede – Hacker
mie, Mar 6th, 2019

Patru aplicații pe care trebuie să le ștergi imediat din iPhone, dacă telefonul se descarcă repede

Un fost angajat Apple a dezvăluit care sunt aplicațiile de iPhone care pot afecta durata de viață a bateriei.

Publicația americană SheFinds a stat de vorbă cu un fost angajat Apple, care a explicat care sunt aplicațiile de iOS care consumă cel mai mult bateria unui iPhone. Iată lista mai jos:

WhatsApp

Este cea mai populară aplicație de mesagerie, însă și aplicația responsabilă pentru utilizarea a 50% din energia unui telefon pe parcursul unei zile de utilizare.

Google Maps

Foarte utilă atât în drumurile de zi cu zi, cât și în vacanțe, această aplicație îți poate goli rapid bateria telefonului, chiar și atunci când este lăsată să ruleze pe fundal.

Spotify

A devenit extrem de apreciată, mai ales că poți asculta câtă muzică vrei, chiar și atunci când nu ești conectat la internet, în condițiile în care ai un cont Pro. Această aplicație poate fi foarte solicitantă pentru bateria telefonului tău atunci când este folosită pentru streaming.

Facebook

Este una dintre cele mai mari aplicații din telefonul tău, dar și cea care îți va consuma cel mai repede resursele de energie. Un sfat util este să oprești autoplay-ul clipurilor.

sursa www.yoda.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved