Momentul șocant când o femeie iese și se plimbă pe aripa unui avion – Hacker
lun, Sep 7th, 2020

Momentul șocant când o femeie iese și se plimbă pe aripa unui avion

O femeie a fost filmată în timp ce se plimba pe aripa unui avion de pasageri, în Ucraina. Incidentul s-a petrecut la scurt timp după ce aeronava a aterizat. Frustrată de faptul că pasagerii au fost ținuți mai mult decât de obicei în cabină, femeia a deschis ușa de urgență din dreptul aripii.

Incidentul s-a petrecut pe aeroportul din Kiev, potrivit CNN. Avionul, la bordul căreia se aflau femeia și familia ei, venea din Antalya, Turcia.

Martorii spun că persoana, neidentificată, a spus că este „prea cald” și că are nevoie să se răcorească.

În urma acestui incident, femeia nu va ma ai avea voie să zboare niciodată la bordul unui avion al Ukraine International Airlines.

Un jetpack lângă avion și ursul de pe pistă. Incidente bizare pe bandă rulantă

Este o perioadă în care se întâmplă lucruri ciudate legate de avioanele comerciale.

Zilele trecute, un pilot al companiei aeriene American Airlines a raportat către turnul de control faptul că un „tip în jetpack” a zburat alături de aeronava sa, la 900 de metri altitudine.

Un alt incident ciudat în care a fost implicat un avion s-a petrecut recent în Rusia. O aeronavă de pasageri a trebuit să își amâne aterizarea după ce piloții au văzut un urs pe pista aeroportului.

sursa www.go4it.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved