iPhone X vs Pixel 3 – care e cel mai bun telefon pentru poze pe timp de noapte? – Hacker
mie, Ian 30th, 2019

iPhone X vs Pixel 3 – care e cel mai bun telefon pentru poze pe timp de noapte?

Unul din marile avantaje pe care îl au posesorii de telefoane high end este calitatea net superioară a pozelor obţinute în condiţii de lumină slabă. Însă chiar şi la gama de vârf există diferenţe destul de mari, inovaţii cum ar fi procesarea asistată de inteligenţă artificială şi combinarea mai multor imagini obţinute în succesiune rapidă putând face diferenţa.

Modurile pentru captură pe timp de noapte sunt promovate intens de industria smartphone, producătorii smartphone dedicând resurse considerabile pentru optimizarea software-ului de captură. Cu un pas în faţa competiţiei, Google a implementat pentru telefoanele Pixel 3 mod de captură dedicat pentru poze pe timp de noapte. Folosind Night Mode, telefonul ignoră porţiunile bine iluminate din imagine, ajustând în mod selectiv expunerea pentru a capta şi detalii din zonele umbrite.

Folosit pentru comparaţie, iPhone XS pare încurcat de sursele de lumină aflate în plan îndepărtat, ajustând expunerea imaginii la un nivel insuficient. Desigur, cineva mai experimentat în obţinerea pozelor pe timp de noapte ar putea îndrepta situaţia indicând pe ecranul telefonului zona cadru care prezintă interes, convingând aplicaţia de captură să ajusteze expunerea imaginii.

Momentan, Google pare să aibă un avans considerabil pe partea de procesare a imaginii, camera foto de pe telefoanele Pixel 3 fiind mult mai potrivită pentru poze nocturne, decât cea disponibilă pe iPhone XS.

Sursa: androidauthority.com www.go4it.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved