iPhone 11 Pro: preț, detalii finale și noutăți. Cum e cel mai puternic iPhone? – Hacker
mie, Sep 11th, 2019

iPhone 11 Pro: preț, detalii finale și noutăți. Cum e cel mai puternic iPhone?

Apple a prezentat oficial următoarele telefoane: iPhone 11, iPhone 11 Pro și Pro Max. Accentul a fost pus pe performanța foto-video. Totodată, Apple va oferi încărcător rapid în cutie. Și acestea nu sunt toate noutățile de la eveniment.

Rămân în ofertă iPhone 8 la 450 de dolari și iPhone Xr la 600 de dolari. Astfel, Apple se asigură că are telefoane ieftine, dar și unele noi, scumpe.

Preț: iPhone 11 Pro va costa 1.000 de dolari (și mai mult). iPhone 11 Pro Max va începe de la 1.100 dolari. Telefoanele vor fi disponibile din 20 septembrie.

În loc de Jon Ive, designerul care până acum a vorbit despre crearea oricărui iPhone, Apple are un nume nou. Noul telefon e creat din cea mai rezistentă sticlă, finisaj mat, rezistă la apă, rezistă și la căderi și marginea e din inox.

iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max – cele mai bune telefoane Apple pentru poze, video și nu numai

Phil Schiller a atins cel mai sensibil punct: iPhone 11 Pro și nu numai are un ecosistem bogat de aplicații foto-video. Așa că pe scenă au discutat despre potențial reprezentantul de la Filmic Pro și regizorul care a realizat Tangerine pe iPhone. Când iPhone nu era atât de bun pe video. Partea și mai bună e că aplicațiile terțe vor avea acces la toate camerele de pe iPhone.

Telefonul va fi capabil să analizeze scenele automat. Astfel, stabilește cele mai bune culori și cea mai bună expunere. Totodată, nu e omisă nici partea video. Noile telefoane beneficiază de un editor de video mai bun ca niciodată. Adică, a introdus funcții din iMovie direct în aplicația galeriei foto. Are și font pentru cameră: SF Camera.

Apple va lansa o actualizare pentru noile telefoane. Detaliile sunt mai jos

Deep Fusion va captura poze mai luminoase ca oricând. După discursul lung despre inteligență artificială și cât de bun e A13 Bionic la faza asta, Apple susține că prin Deep Fusion telefonul face nouă poze: patru înainte, patru după, o poză principală. Și surprinde detalii până acum imposibil de capturat cu un iPhone. Nigh Mode cum trebuie? Posibil. Cea mai tare funcție? Cu siguranță.

iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max au următoarele camere pe spate: 12 MP cu unghi normal de cuprindere, 12 MP ultrawide și 12 MP telefoto. Apple încă nu trece la un zoom optic mai mare de 2x. Dar s-a lăudat că poți schimba foarte ușor între moduri. Pe scenă, Phil Schiller, director de marketing la Apple, a prezentat pozele mai multor fotografi trase cu iPhone 11 Pro.

iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max au un procesor care-i cu 20% mai eficient și cu 40% consum redus pe GPU. iPhone 11 Pro rezistă cu 4 ore mai mult decât iPhone Xs. iPhone 11 Pro Max rezistă cu 5 ore mai mult decât iPhone Xs Max. Și Apple oferă un încărcător rapid în cutie.

Apple susține că ecranul de pe iPhone 11 Pro se numește Super Retina XDR. E ca pe ecranul lansat împreună cu Mac Pro. Procesorul este A13 Bionic. Apoi a vorbit destul de mult despre ce hardware are și cum aplicațiile bazate pe inteligență artificială sunt excelente. Practic, Apple a vorbit pentru profesioniști.

iPhone 11 Pro e disponibil în finisaj mat. Sunt câteva nuanțe de culoare: verde, space gray, argintiu și auriu. Telefoanele au 6,5 inci și 5,8 inci. Conform Apple, e un panou OLED nou pentru ecran. Mai bun ca niciodată, evident. Are contrast de două milioane la 1. Și 1.200 de niți luminozitate, ceea ce e imens. Și e cu 15% mai eficient la consum.

Tim Cook a introdus iPhone 11 Pro. Cu un video, evident. Are trei camere foto. Și se numește Pro.

iPhone 11 a fost introdus drept alternativa la iPhone Xr

iPhone 11 va costa 700 de dolari. E mai puțin decât ne așteptam.

Conform Apple, iPhone 11 are autonomie mai bună decât iPhone Xr. Cu o oră. Orice ar însemna asta. Altfel, un telefon așa cum te-ai aștepta, nimic ieșit din comun.

sursa playtech.ro

 

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved