De ce iPhone-urile sunt imposibil de furat – Hacker
Dum, Iun 28th, 2020

De ce iPhone-urile sunt imposibil de furat

Apple a găsit o soluție pentru ca autoritățile să primească imediat informații referitoare la persoanele care fură telefoane iPhone din magazin.

Se întâmplă în SUA, acolo unde infractorii care se amestecă printre protestatari, intră prin efracție în magazinele Apple și fură smartphone-uri sunt avertizați că telefoanele sunt urmărite, blocate, iar forțele de ordine primesc imediat informații referitoare la locul în care se află dispozitivul. Unele dintre magazinele Apple din SUA au fost închise temporar, pe fondul tensiunilor provocate de decesul lui George Floyd.

Mai multe imagini de avertisment au fost distribuite în social media, iar Apple a refuzat să comenteze „măsurile de securitate”. Până în acest moment, nu este clar dacă gigantul IT a transmis către poliție localizarea dispozitivelor furate.

Zvonurile de acest tip nu sunt noi, deoarece se specula de multă vreme că telefoanele expuse în Apple Stores au instalat un software de localizare, în cazul în care dispar din vitrină. Telefoanele destinate achiziției nu au astfel de programe de urmărire, însă pot fi blocate de Apple dacă sunt declarate furate sau pierdute.

sursa www.yoda.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved