Cum să-ți faci camera telefonului tău de trei ori mai bună, dacă ai iPhone, Samsung sau Pixel – Hacker
lun, Dec 24th, 2018

Cum să-ți faci camera telefonului tău de trei ori mai bună, dacă ai iPhone, Samsung sau Pixel

Pentru orice posesor de smartphone, accesoriile reprezintă o bună parte din viață. De la baterii externe, cabluri și selfie-stick-uri, accesoriile te pot ajuta să te bucuri de o experiență mai bună de utilizare a telefonului mobil.

Dacă ai un iPhone, un Samsung sau un Pixel Phone, atunci ar putea să te intereseze acest nou accesoriu. Este realizat de Moment, care a venit în acest an pe piață cu o cameră telephoto de 58mm, deja montată pe o husă specială pentru fiecare model în parte, explică Phone Arena.

Aceste lentile sunt extraordinar de bune pentru portrete, pentru imagini de vacanță, dar și pentru cei care surprind imagini în mișcare de la competițiile sportive.

Lentila oferă o claritate mai mare, însă și posibilitatea unui zoom mai spectaculos, pentru a fi mai aproape de subiectul principal din poză.

sursa www.yoda.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved