Cât vor plăti fanii Apple dacă își doresc rotițele opționale ale noului Mac Pro – Hacker
lun, Dec 16th, 2019

Cât vor plăti fanii Apple dacă își doresc rotițele opționale ale noului Mac Pro

Atunci când Apple a prezentat pentru prima dată noul Mac Pro, compania a dezvăluit și faptul că acesta va putea fi achiziționat cu un set de rotițe opționale care ar putea fi utile pentru persoanele ce își mută frecvent spațiul de lucru. Gigantul nu a dezvăluit, însă, și cât costă aceste accesorii, cu toate că, dacă ar fi să ne luăm după prețul bazei pentru Mac Pro (5.999 de dolari), era clar că nu vor fi prea ieftine.

Acum, noul Mac Pro este disponibil pentru comandă și la fel și rotițele care au devenit deja un subiect de discuție, pentru că ele costă nici mai mult, nici mai puțin de 400 de dolari, adică 100 de dolari una.

Dacă prețul nu pare unul prea ridicat pentru Apple, atunci ar trebui să aflați că un Mac Pro, cu toate funcționalitățile și accesoriile de top, costă 52.599 de dolari – monitorul Pro Display XDR costă 4.999 de dolari, iar upgrade-ul pentru sticlă „nano-texture” ajunge la 999 de dolari. Tot aproape 1000 de dolari costă și suportul pentru monitor, informează The Verge.

Sursa www.yoda.ro foto: The Verge/Apple

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

All Rights Reserved